Helyzetjelentés

Sziasztok!

Biztosan észrevettétek, hogy megváltozott a felugró értesítés. Már nem csak annyi van odaírva, hogy cookie-kat gyűjtenek, hanem egy elég hosszú és aggasztó szöveg van odabiggyesztve.

Nem tudom, ki volt az, aki megijedt, mikor ezt megpillantotta, de ne ijedjetek meg. Eddig is ezt csinálták, csak nem kellett ilyen részletesen kifejteniük. Ellenben most, hogy megváltozott az Európai Adatkezelési Akármicsoda, aminek szégyen, hogy nem tudom a nevét, mert az összes létező oldal, amin fenn vagyok, kénytelen volt ezt frissíteni és nekem el kellett fogadnom újra, szóval most hogy ez megváltozott, már ki kell írniuk.

Ez volt a lényegtelen dolog, most térjünk rá arra, ami viszont fontos lehet számotokra.

Beszélgessünk egy kicsit a Ritmusváltás című történetemről, meg arról, hogy egy darabig nem lesz folytatása. Nem azért, mert többé nem szeretem, vagy mert olyan kemény lelki válságot okoz az írása... hanem azért, mert egy AKKORA LOGIKAI BUKFENC van a történetben már most, hogy ha ránézek, akkor legszívesebben sírva gömbölyödnék be a sarokba.

Szóval ja. Még gyűjtöm a lelkierőt, hogy azt a bakit kiszedjem, és frissítsem az írásom minden létező felületen, ahova feltöltöttem. *Tonhal már most vagdossa az ereit, ahogy a formázásra gondol*

Mindezt azért mondtam el, hogy a következő időszakban abból ne nagyon számítsatok frissre. A júniusom elég sűrű hónap lesz, még úgy is, hogy azt se tudom, pontosan hol leszek. (Pótvizsgán mindenből, lol.) (Tonhal, ne légy negatív.)

Addig is, próbáljátok meg élvezni, ami van. És mivel szabad világban élünk, akkor is, ha a Google elemzi a forgalmat, szitkozódhattok a komment-szekcióban. A chat-ablakban is.


Megjegyzések

  1. Pont most csináltam egy fanartot a Ritmusváltás Gilbertjéről, megihletett *-*.
    Olyan... Confused Gil kicsit gyerekes arccal,ami nem néz ki 30-nak, max jóindulattal 20-nak. Meg fekete nadrágja van, és halványkék inge, mert a fehér műtős ing és kórházi fehér falak mellett albínó bőr- és hajszínével eggyévált volna a háttérrel, mint Oroszország Kínával a szovjetónió idején...
    Rám jött a szómenés, pedig kevés bennem az irodalmi érzék mint vöröshangyában a proletár öntudat, tehát kicsit (nagyon) csapongó a gondolatmenetem, illetve teletoszom az örökség útján hagyományozódott szocialista felszólalásokkal.
    Nem vagyok egy Sherlock, de most ballagtál ezévben nem? A jelek erre utalnak az én primitív gondolkodásmódomban.
    Asszem sikerült kellő mennyiségű témát érintenem ahhoz, hogy érthetetlen legyek.
    Pörgök mint a fölöttünk lakó amcsi...
    Most kéne valaki aki kiveszi a telefont a kezemből...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *Tonhal sündörög*
      Éééés van rá valami mód, hogy azt a fanartot megnézzem? :D
      A kinézet teljesen bejöhet, én csak annyit kötöttem ki nekik, hogy amikor szakrendelésen vannak, akkor fel kell venniük a fehér köpenyt, egyébként csak az ing és a kulturált megjelenés a kötelező. Azt csinálnak, amit akarnak. Ezen felbuzdulva Ada egyszer befonta a szunyókáló Erik haját, aki, mivel amúgy is felkötve hordja, nagyon sokáig nem vette észre.

      Egy kicsit elgondolkodtattál. Nem a te hibádból, a saját képességeimen tűnődöm, hogy így, fél lábbal a diploma kapujában azt hiszed, hogy most ballagok :'D Mindegy, fogjuk arra, hogy fiatalos vagyok!
      Köszi, hogy írtál! ^^

      Törlés
    2. Öhm... Mentségemre legyen szólva, a korokkal bajban vagyok... Történelmi ismeretek és fogalmazás/stílus alapján biztos voltam benne, hogy több vagy mint 18. Bekavart egy másik blogszerkeztő, aki most azért szünetel picit, mert érettségire készül, és jah...
      A firkálmány(aim, most már többen is vannak),jelenleg nem elküdhető, mert
      1. Még csak vázlat (ami gyakran jobb mint a kész darab)
      2. Elromlott a gépünk, és a telefonom nem tolerálja a fotók küldését gmailon.
      Egyetlen eszközöm ezen kívül a Viber.

      Bocsi a korfélrenézést, a pótvizsga árulkódó volt, de én a 12. osztályos iskolák tagozatait nem tudnám felsorolni...

      Törlés
    3. Hagyd csak, nem gond. Ha megnyugtat, én személyesen se tudom megmondani senkiről, hogy hány éves. Még a gyerekektől se. Csak annyit, hogy kinn van-e már a sutyerák-korszakból, vagy nincs. :)

      Törlés
  2. Hat umm..Sok sikert a vizsgakhoz :3 Lelkierot kuldom! Meg mindenhez kuldom :D Vegig tudod csinalni, le tudod gyozni az elenseget. Te az elmondottak szerint vilaghaboruban kuzdesz, Le fogod gyozni!!
    'ONWARD COMRADES!! ARMIES OF THE SOVIET UNION!! CHAAAAAAAARGE!!'
    (Igen faking ruszkik vagyunk mos kesz, te is meg en is XD )
    (nem veletlenul sincs Sabaton tultengesem XD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Málenkij robotnak tekintsem ezeket, vagy inkább sztahanovista kihívásnak?
      Nézzél Life of Borist. Ha még nem nézed. ;)

      Törlés
  3. Sztahanovista kihivasnakXD, bar szo ami szo, kutyakoteleseg ezt a haborut megharcolni a becsuletunkert, es gyoztesen vagy bukotan visszaterni. Barhogy legyen a vege ugy is hogy iszunk nem? :'D
    Ha beleneztem ebbe a Borisba XD kesz halali ez a csavo XD foleg a fozo sorozata kesz XD Komolyan mondom ha megyek boltba akkor beugrok a lengyel bolta es szerzek szotyit XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát úgy ismersz te engem, mint aki szennyet rak eléd?
      (erre a helyes válasz a blog tartalmának szemrevételezése után egy határozott igen.)

      Törlés
  4. Nem en XD amugy egy kerdes mindig is foglalkoztatott.
    Mint tudjuk az orosz kajak nagyon hasonlitanak a mieinkhez.
    Vajon Bozsi vette at nehany szokasat Ivannak vagy forditva igy fozesi teren? :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én inkább arra fognám, hogy náluk is megterem az a kaja, mint nálunk. Azért a céklaleves annyira nem dívik mifelénk :D

      Törlés
  5. Hm..... Hol is....? Mikor is...? Na franc. Figyelj, biztosítalak arról, (talán inkább magamat) hogy nincs aranyhal memóriám és ha most kis iskolás feleltetés jelleggel megkérdeznéd, hogy mi volt azokban az írásaidban amiket olvastam, vissza tudnám idézni. De Esküszöm, hogy nem jut eszembe hol volt logikai bukfenc! :''D Lehet mindjárt vissza is olvasom....
    De nézzük. Gil családja bunkó véle. Ünnep után elindul haza, viszi a tesóját is. Összevesznek, tesó elmegy ő meg lerobbant autóval döglik az út mellett. Kap egy magyaros segítő kezet majd hazadzsal problémás autóval. Valahol rémlik mintha lett volna valami nem fogadott hívása aputól. Onnantól pedig az orvosi mindennapokat láthattuk a retard ligával, telefonon kibékülés öcsivel majd itt a végén meg is jelenik.
    Nem, nem jut eszembe D: Vagy ez csak olyan dolog amit te látsz át, mint író?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szépen összefoglaltad. A gond azzal van, hogy a publikálás adott egy irányt a történetnek, és az több ponton vérzik. Pl. hogy vasár- és ünnepnapokon nincs járóbeteg-ellátás, csak ügyelet, vagyis az első fejezet kiesik, mert a hatodikban azt mondom, hogy csak ketten vannak benn olyankor, ellenben abban a fejezetben négyen téblábolnak odabenn. Plusz 2016-ban Gilbertnek huszonhét évesnek kellett volna lenni, és nem annyi. Szóval csak ilyen apróságok, amik lehet, hogy nem feltűnőek, mert számok tekintetében háromféle olvasó van:
      1. aki nem veszi az apró hibát, csak élvezi a sztorit;
      2. és aki észreveszi, de ő kibaszott nerd, és figyelmen kívül kell hagyni.

      Viszont engem, az írót, a végletekig felidegesít, és komoly blokkot tud okozni, hogy amit leírok AZ NEM HELYES. Ez a történelmi ferdítéseimmel is megvan. Ha egy többfejezetes holmiban a sokadik fejezetnél tudom meg, hogy korábban gyökérséget írtam, akkor le akarom kaparni az arcom.
      (meg szerintem én vagyok az, aki a legtöbbször olvasom a saját történeteimet; egészen elképesztő, hogy milyen sok mindent el lehet felejteni, amit már leírtam, de a cselekményvázlat nyilvánvalóan a gyengéknek van.)

      Törlés
    2. "Cselekményvázlat a gyengéknek van" xDD Így már értem. Igaz, ilyen apróbb dolgok már nem ragadnak meg a pici parketta simaságú agyamban, de az írót irritálhatja a saját hibája. Na sebaj. Majd ha mind megtanultuk amit meg kell akkor visszatérünk ide. Te írni, mi olvasni. :D

      Törlés
    3. Megtanultam. Az bemagolandó lecke:
      "Gyerek, nézzé máá utána a háttérnek amit kitaláltál, he."

      Törlés
  6. Válaszok
    1. Nagyon régóta vártam a pillanatot, hogy előhúzhassam ;D

      Törlés

Megjegyzés küldése