Tonhal mi van már megint

 Az van, hogy van fél tucat félig befejezett egypercesem, néhány sorom a folytatásos történetekhez, aztán amikor elkezdenék foglalkozni velük, rám tör az egzisztenciális krízis. Össze kéne kaparnom magam most már tényleg, eh?

Megjegyzések

  1. Félévig így voltam, aztán most egész jó, de néha csak úgy... paff... semmi, nézem a doksit és várom, hogy megírja magát. Igazából nem tudom mi jó erre, hogy várni, erőltetni vagy elmenni inspirálódni, ki tudja... Mindegyiket próbáltam már, az erőltetés kevés esetben jön be, azt nem ajánlom. Próbálj valahogy feltöltődni, ha túl rendszeressé vált az írás, ha nem, akkor meg iktatni be napi időt, hogy mondjuk 100 szót írsz valamihez, aztán csak megindul a löket. Sajnálom, hogy nem igen tudok tanáccsal szolgálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága vagy! ^^
      Köszönöm szépen a tanácsokat; esetemben sajnos nem az ötlet hiánya a probléma, inkább... lelki dolgok? Leülök megírni valamit és félúton rágörcsölök. Meg kell változtatnom a történetet, ki kell szednem belőle sarkalatos elemeket ahhoz, hogy a kicsi lelkemnek megfeleljen, akkor viszont kivasaltam és csak a lényeg veszett el belőle. Akkor meg már semmi értelme befejezni.

      Köszönöm, hogy írtál, sokat jelent!

      Törlés
  2. Sajnos én sem tudok profi tanáccsal szolgálni. Ne stresszeld magad! Mi nyitott közösség vagyunk, teljesen rendben van, ha eltűnsz egy időre. Elég akkor írni, ha valóban van kedved és erőd hozzá. Itt nincsenek határidők, szabályok, az a lényeg, hogy élvezd az írást! :D
    Annyi időd van, amennyi szükséges, hiszen az élet rövid, csináld, amit élvezel,majd megjön a kedv ehhez is!
    A fandom élni fog évek múltán is..(•̀ᴗ•́)و

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értékelem az optimizmusod. Az alapján, hogy minden hülyeségről eszembe jutnak ezek a gyökerek, minden bizonnyal igazad van. (Pluszpontért, nagyon érdekes, amikor valaki politizál és nagy hangon mondja, hogy milyen kapcsolatban vannak egymással az országok, én meg... hmmm, fanfic.)

      Köszi, hogy írtál, várlak vissza! ^^

      Törlés

Megjegyzés küldése